Hoppa till sidans innehåll

Integritetspolicy


Den 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att reglerna för hur personuppgifter ska hanteras på ett säkert sätt förändras. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vi använder
personuppgifterna för att exempelvis hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd och när vi arrangera tävlingar. 

Som medlem i föreningen har du bland annat möjlighet att be om ett utdrag över de personuppgifter vi behandlar samt möjlighet att uppdatera felaktiga uppgifter. Du gör detta genom att kontakta någon i styrelsen, kontaktuppgifter finns på hemsidan. För ”vanliga” personuppgifter (såsom namn, adress, mail etc) finns möjlighet att uppdatera dessa själv via IdrottOnline. Om du gör detta ber vi dig att även meddela styrelsen om att du uppdaterat uppgifter så att vi kan uppdatera våra egna register
som utöver ”vanliga” personuppgifter även innehåller info om exempelvis hamn- och varvsplatser.

Integritetspolicyn finns att läsa här 

Uppdaterad: 22 MAJ 2018 14:04 Skribent: Oskar Hellman
Epost: Adressen Gömd

allsvenskan_litenlogga

 

 

 

sailarena



 Facebook_Logo-19

  uvnlgklbn 

 Logga sjöräddningsällskapet

Postadress:
Ekolns SK - Segling
Box 229
75104 Uppsala

Besöksadress:
Skarholmen
75653 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018320681
E-post: This is a mailto link

Se all info