Hoppa till sidans innehåll

Covid-19 Ungdom


OBS, det som sägs nedan kan komma att ändras!

Covid-19 och hur det påverkar Ungdomssektionens arbete och aktiviteter

Ungdomssektionen håller sig hela tiden uppdaterade om hur läget utvecklar sig och kommer att fatta beslut gällande förfarandet av aktivitet och utifrån detta besluta i samråd med styrelsen om dessa ska genomföras. Med anledning av pågående pandemi har Ungdomssektionen beslutat att ändra förfarandet av ett antal av våra aktiviteter i enlighet med myndigheter och SSFs samt RF rekommendationer. 

Kvällsseglingar

Alla genomgångar och eftersnack kommer att hållas utomhus. Storleken på våran lärogrupp kommer att begränsas. Alla seglar råds att byta om hemma i största möjliga mån. Detta kommer finnas en mycket begränsad möjlighet att få byta om på plats. Egna vattenflaskor är ett krav då delandet av dessa inte kan förespråkas. I övrigt kommer kvällsseglingarna i dagsläget att genomföras som vanligt.

Sommarläger

Sommarlägret vecka 25 kommer att genomföras som tänkt dock med andra rutiner under lägret gällande socialdistansering och rutiner kring mat osv.

Sommarlägret vecka 26 och 31 Vi kommer under detta läger att ha fokus på socialdistansering och hygien för att vidare minska riskerna i enlighet med Folkhälsomyndigheternas rekommendationer.

Andra aktiviteter

Alla sociala aktiviteter ställs in. Detta innefattar bl.a. övernattningar inför båtfix o.s.v. 

Vid frågor mejla: This is a mailto link

Viktiga länkar med information:

FHM  https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/verksamheter/information-till-idrotts--och-traningsanlaggningar/

RF https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/

SSF https://www.svensksegling.se/svenskaseglarforbundet/Infoomcoronasituationen/

Uppdaterad: 30 MAR 2021 19:53 Skribent: William Johansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Ekolns SK - Segling
Box 229
75104 Uppsala

Besöksadress:
Skarholmen
75653 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018320681
E-post: esk.sekreterare@gmai...

Se all info